Hasa Design

Ota vapaata aikuisten arjesta ja tule kesälomallasi taideleirille. Taideleiri järjestetään keskellä ei mitään Sirpa Hasan omistamalla Särkisalon koululla, jopa kuuluvuusalueen tuolla puolen, mutta siellä on kaikki. Sirpan luoma koulun sisustus on taideteos, joka ruokkii luovuutta.

Aikuisten taideleiri I 1.7. ̶ 4.7.2019
Aikuisten taideleiri II 8.7. ̶ 11.7.2019
Paikka: Särkisalon koulu, Pyhälahdentie 485, Konnevesi

Kesäleirillä värität ja kuvitat itseäsi ja ympäristöäsi kiertotalouden hengessä, saat uusia kavereita ja koet koti-ikävää. Sataapa vettä tai aurinkoa, leiriohjelmassa on joka aamu uusi sopivasti haastava tehtävä ja iltapäivällä vielä toinen. Toisinaan lähdetään liikkeelle materiaalista tai tekniikasta tai kuvitelmasta joka materialisoidaan. Heittäytymällä luovaan tekemiseen, saat irtioton arjestasi, syksyksi uusia ideoita ja tekemisen tapoja työhösi tai omaan luovaan tekemiseen.

Taideleirejä järjestetään kaksi saman sisältöistä. Leirin opetustunnit ovat: ma klo 11-18, ti-ke 9-18, to 9-16. Välillä istutaan yhteiseen esteettiseen lähiruokapöytään. Työskentelyä voit jatkaa kellon ympäri tai niin kauan kuin kuntosi kestää. Tälle kurssille et tarvitse autokuormallista kurssimateriaalia, melkein kaikki tarvittava löytyy paikanpäältä.

Oletko se sinä, josta voimme sanoa, että hän eheytti itsensä luovalla tekemisellä ja runoili lehdillä maailman kauniiksi?

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Sirpa Hasa
sirpa.hasa@nic.fi
puh. 050 340 0666

Hasa Design
Pukarantie, Konnevesi, Suomi