Konneveden MK/UA

Konneveden Moottorikerho, perustettu vuonna 1966, on vireässä keski-iässä ja niittää mainetta ja kunniaa moottoriurheilun saralla niin moottoripyörien kuin autourheilun piirissäkin. Bensaa virtaa suonissa usealla kerholaisella jo toisessa ja jo kolmannessakin polvessa.

Kerho järjestää kilpailuja sekä koko perheen tapahtumia paikallisesti ja on yksi Neste rallin erikoiskokeiden järjestäjistä jo vuosien ajalta. Tulevat tapahtumat näkyvät tapahtumakalenterissa.

Kerhon jäsenet kilpailevat useammassa luokassa niin kaksi- kuin nelipyöräisilläkin tuoden mainetta ja kunniaa Konnevedelle.

Trivial kysymys voisi olla: Millä kunnalla on eniten moottoriurheilun SM-mitaleja Suomessa? Oikea vastaus on Konnevesi ja Konneveden MK / Ua. v 2018 jo 183 kpl.

Seuraava kysymys; Mistä kunnasta tulee Kansainvälisen Moottoriliiton (FIM) komissiopresidentti ja ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt näin korkeaan asemaan moottoripyöräurheilun kattojärjestössä? Oikea vastaus on Konnevesi, Nita Korhonen kenen suonissa virtaa bensa jo toisessa polvessa. Nitan isä Pentti Korhonen Konnevedeltä RR-kuljettajana saavutti MM-pronssia vuonna 1975. Tämä puuhanainen oli myös järjestämässä maailman ensimmäistä Women in Motorsport kongressia Vierumäellä elokuussa 2019.

Facebookissa Konneveden mk/ua ry