Mönkijäsafarit

Kurkiniemen tila järjestää mönkijäsafareita ryhmille.  Safareiden aluksi tutustumme kalustoon, ajotekniikkaan ja turvallisuuteen. Kaikkiin safareihin sisältyy ohjaajan mukana olo ja ajo-opastus. Ryhmäkoko sovitaan varauksen yhteydessä. Yhdessä ryhmässä 2-15 hlöä, jos ryhmä on suurempi, safari toteutetaan kahdessa ryhmässä. Kaikkien kuskien tulisi olla yli 15-vuotiaita. Ryhmän kokoonpano ja kuskien toiveet muokkaavat safarin vaativuuden ja lopullisen reitin. Reittejä löytyy aina helposta vaativaan. On mahdollista ajaa pellolla, metsässä, metsäautoteillä, nousta vaativampia vuorenrinteitä…

Hinta sisältää alku-opastuksen, ohjaajan vetämän safarin, mönkijän käytön bensoineen ja kahvit nuotiolla. Myös ajoasu, kypärä ja kypärähuppu sisältyvät hintaan. Omat hyvät tukevat kengät ja hanskat mukaan.

Lisätiedot ja varaukset
Matti Varis puh. 0400 876 876

Safareita

Mennään metsään

Safarilla siirrytään maastosta toiseen ajaen metsässä, metsäautoteillä ja suolla. Reittiä sovelletaan ryhmän mukaan. puolivälissä safaria nokipannukahvur ja välipalaa.
Kesto: 3h
Hinta: 80€/hlö (sis.alv. 24%)

Safarin huumaa

Retkellä ajetaan pitkin vaihtelevia maastoja ja haastetta riittää jokaiselle. Reitin puolessa välissä pieni retkiateria.
Kesto: 4h
Hinta: 100€/hlö (sis.alv. 24%)

Keltanokkien safari

Sinulle joka vasta tutustut mönkijällä ajamiseen tai haluat muuten ajaa lyhyemmän ajan. Opastuksen jälkeen ajetaan pellolla, josta voidaan siirtyä helpolle reitille asiakkaiden toiveen mukaan.
Kesto: 2h
Hinta: 40€/hlö (sis.alv. 24%)

Jos metsään haluat mennä niin takuulla yllätyt

Tällä safarilla ajetaan metsissä, metsäautoteillä ja pellolla ryhmän toiveiden mukaan. Matkalla pieni ruokailutauko
Kesto: 6h

Pellolla päristellen

Tämä safari ajetaan mönkijöillä pitkin peltoa tai jäällä olevaa rataa. Rataan tutustutaan aluksi ohjaajan johdolla, jonka jälkeen jokainen voi päristellä pellolla omssa tahdissaan.
Kesto: 1-2h
Hinta: 20-40€/hlö (sis.alv. 24%)