Martti Puomirannan huutokauppa

Ajankohta: 5.7.2019 klo 18:00 – 19:00

MARTTI PUOMIRANNAN HUUTOKAUPPA järjestetään Konnevesipäiväviikolla perjantaina 5.7.2019 kello 18 Konneveden työväentalolla. Ennen huutokauppaa kello 15 alkaen ilmainen kirpputori työväentalon pihalla. Ilmoittaudu myös kirpputorille ennakkoon myymään!

Jos sinulla on ikävä Marttia meklarina tai kuuluttajana, tule kuuntelemaan! Pidetään hauska ilta vanhan tavaran parissa. Martti on siirtynyt eläkkeelle ja huutokauppoja hän ei enää sanomansa mukaan meklaa kuin Konnevedellä.

Otamme myytäväksi tavaraa 20% provissiolla. Jos sinulla on huutokauppaan tavaraa ota yhteyttä jo nyt! 045 675 5212

Huutokaupan pyrimme saamaan Konnevesipäivien ohjelmaan ja ilmoitamme siitä myös Keskisuomalaisen huutokauppoja palstalla. Pyrimme tekemään tästä tänävuonna oikean huutokauppatapahtuman!

TERVETULOA!

Järjestäjinä Konneveden Kotiseutuyhdistys ry ja Konneveden Työväenyhdistys. Huutokaupan tuotto käytetään kokonaisuutenaan kotiseututyöhön.

P.S. Toisen romu on toisen aarre. Eräs tekstiilikonservaattori sanoi että huutokauppaan tai kirpputorille tavaran esim. tekstiilien vienti ei hänestä ole pahasta. Sellainen tavara jota ei itse arvosta, löytää sieltä kodin joka sitä tavaraa arvostaa. Kaikkeahan ei voi säilyttääkään.

Kuva: Konneveden työväentalon seinällä oleva tuntemattoman tekijän taulu.