Törmälän joulu

Ajankohta: 23.12.2019 klo 14:00 – 26.12.2019 klo 15:00

Saapuminen Törmälän jouluiseen tunnelmaan aaton aattona noin kello 14, jolloin tutustumme toisiimme ja nautimme kahvipöydän antimista. Kahvien jälkeen majoittaudumme Marjatan pirtin huoneisiin. Ennen päivällistä kuuntelemme nuorten jouluisia lauluja viululla ja pianolla – ja laulamme yhdessä sekä koristelemme joulukuusen. Päivällinen on tarjolla kello 18.

Jouluaattona aamiaisen jälkeen teemme pienen kävelyretken Etelä-Konneveden kansallispuiston maisemiin. Saatuamme punaiset posket palaamme Väentupaan kuuntelemaan joulurauhan julistusta Suomen Turusta ja sen päälle nauttimaan joulupuurosta. Joulusaunan rauhasta nautimme ennen perinteistä joulupäivällistä, jonka nautimme pitkään ja rauhassa Väentuvassa kello 18 alkaen. Illan hämyssä saamme punanuttuisen vieraan!

Joulupäivän aamuna Rautalammin kauniissa kirkossa on joulukirkko. Kirkkoon on mahdollisuus mennä hevosreellä sään niin salliessa (reki ei kuulu jouluohjelman hintaan). Kirkon jälkeen juomme kunnon kirkkokahvit. Iltapäivän nautimme joulunrauhasta, joululauluista ja Joulutarinasta.

Tapaninpäivänä nautimme aamiaisen jälkeen ulkoilusta ja Törmälän kirkossa järjestettävästä kirkkohetkestä. Kotimatkalle lähdemme yhteisen lounaan jälkeen.

Törmälän joulun hinta on 400 euroa.

Hintaan sisältyvät: majoitus 2 hengen huoneessa, joissa oma suihku ja wc, tulopäivänä päiväkahvin ja päivällisen, jouluaattona aamiaisen, lounaan, päiväkahvin ja juhlapäivällisen, joulupäivänä aamiaisen, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen, Tapanina aamiaisen ja lounaan. Sekä jouluisen ohjelman ja rantasaunan joululöylyt.

lisätietoja ja ilmoittautumiset:

isäntä Matti Varis Puh: 040 558 2439 tai info@tormala.fi